De missie van Dragonfly Publishing is een uitgeverij voor de schrijver zijn. Uniek aan ons concept is dat jij als schrijver eigenaar blijft van jouw manuscript en de auteursrechten. Jij als schrijver bent ondernemer. En jij als schrijver verdient dus aan jouw boek. Wij ondersteunen je bij elke gewenste stap op de avontuurlijke weg van die eerste zin naar een echt boek.

Wij vinden jou als mens belangrijk. Je bent geen nummer of een typemachine. Commercie gaat bij ons nooit boven het menselijke aspect. Voor ons moet het artistieke met het commerciële rijmen. We zijn daarin idealistisch, maar zeker ook realistisch (en dus ook een tikkeltje zakelijk). Dragonfly Publishing staat voor kwaliteit, zowel van onze kant als van jouw kant. Je krijgt alle begeleiding die je nodig hebt. Wij kennen het klappen van de zweep, wij zijn er voor jou.

Wat wij ook hoog in het vaandel hebben staan, is transparantie. Wij zijn duidelijk en overzichtelijk, zodat je weet waar je aan toe bent en wat je mag verwachten. Geen kleine (onleesbare) lettertjes. Geen verrassingen achteraf. To the point en helder. Een boek uitbrengen is namelijk een spannend avontuur en wij zijn jouw betrouwbare bijrijder. Samen maken we er een succesvolle ervaring van. 

Dragonfly Publishing: de uitgeverij voor de schrijver.

Jij schrijft je verhaal, wij maken een statement in de wereld van het boek. Wij doen het anders. Wij geloven namelijk dat de schrijver die zijn of haar bloed, zweet en tranen in een boek stopt, ook degene is die daarvoor beloond mag worden. En niet alleen met mooie woorden en loftuitingen, maar ook financieel. Een eerlijke vergoeding voor de schrijver vinden wij normaal. Dat het intellectuele eigendom bij de schrijver blijft ook.

Wij kennen de weg. Wij lopen met je mee en begeleiden het hele proces: van de eerste woorden tot een echt fysiek boek. Stap voor stap. Wij hebben hiervoor de juiste mensen met de beste vaardigheden en kennis in huis.

Voel je vrij om contact met ons op te nemen om te zien wat we voor je kunnen betekenen. Of je  nu al een manuscript af hebt of  alleen nog maar een idee in je hoofd. Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal!

Stuur je manuscript nu vrijblijvend en vertrouwelijk naar info@dragonflypublishing.eu