Er zijn verschillende manieren om je manuscript bij Dragonfly om te zetten in een boek, e-book of luisterboek en wij bieden twee verschillende contracten aan:

 

  • Als uitgeverij faciliteren wij alles omtrent het uitgeven van je boek. Vertaling, tekstredactie en correctie, cover ontwerp, zetten van het boek, distributie, marketing en PR. De auteur investeert als ondernemer in zijn eigen manuscript en blijft eigenaar van zijn/haar boek.
  • Als uitgeverij bieden wij aan het manuscript om te zetten in een boek waarbij er op maat gemaakte afspraken worden gemaakt over investering, royalty’s en licenties. Een iets ander verdienmodel dan het bovenstaande. Het is aan de auteur welk verdienmodel het beste bij hem of haar past.

Wij voelen ons vereerd als jouw manuscript naar ons opgestuurd wordt. Met de grootste zorg zullen wij het lezen en beslissen of het bij ons fonds past.
Je kunt het manuscript in een pdf document mailen met een korte synopsis en een curriculum vitae toegevoegd naar: info@dragonflypublishing.eu