Er zijn verschillende manieren om je manuscript bij Dragonfly om te zetten in een boek, e-book of luisterboek en wij bieden contracten aan passend bij jouw wensen en mogelijkheden.

Als uitgeverij faciliteren wij alles omtrent het uitgeven van je boek en hebben hoog gemotiveerde en gekwalificeerde mensen in huis die jou gaan helpen om het boek tot stand te laten komen.                                                                            

Vertaling, tekstredactie en correctie, cover ontwerp, zetten van het boek, distributie, marketing en PR. En niet te vergeten jouw boek in de vorm van een e-Pub en luisterboek. 

Als auteur blijf jij de eigenaar van je creatie en jj bepaalt hoe je deze wil uitzetten in de wereld. Dragonfly Publishing wil een statement maken in de wereld van het boek. Dat vreugde, plezier en geld verdiend mag worden door degene die het werk verrichten en dat is vooral de schrijver die het manuscript in de wereld heeft gezet.

 

Wij voelen ons vereerd als jouw manuscript naar ons opgestuurd wordt. Met de grootste zorg zullen wij het lezen en beslissen of het bij ons fonds past.
Je kunt het manuscript in een pdf document mailen met een korte synopsis en een curriculum vitae toegevoegd naar: info@dragonflypublishing.eu